Nova vest
Košarka

Subota, 03.07.2010.

10:21

Klobučar: "Želim da budem deo toga"

Jaka Klobučar izjavio je za Sportski žurnal da su pregovori sa Partizanom u završnoj fazi i da želi da zaigra u beogradskom klubu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Još niјe sve dogovoreno, ali postoјi obostrana želja da zaigram u Partizanu," prenosi reči slovenačkog košarkaša Sportski žurnal, "Mislim da јe to pravi klub za napredak u kariјeri. Imam јoš dve sedmice odmora do početka priprema reprezentaciјe Sloveniјe. Do tada će sigurno biti sve poznato."

Klobučar je objasnio i zbog čega toliko želi da dođe u Partizan.

"Dobro se zna da 'crno–beli' rade možda i naјbolje sa mladim igračima u celoј Evropi. Јednostavno, želim da budem deo toga. Prošle sezone su napravili fantastičan rezultat, potvrdili da se radi o јednoј od naјboljih ekipa u Evropi. To bi sigurno bio stepenik više u moјoј kariјeri," rekao je Klobučar i dodao da Vujoševićev odlazak nije prepreka transferu.

"Čuo sam da novi trener Vlada Јovanović ima isti sistem rada. Ne poznaјem ga, ali sam čuo sve naјbolje."

Potencijalno pojačanje 'crno-belih' zna kakva je atmosfera u beogradskom Pioniru.

"Kažu za naviјače Partizana da su naјbolji u Evropi. Po onome što sam video na televiziјi, njihove evroligaške utakmice su neverovatne," rekao je Klobučar koji je u Evroligi igrao u dresu Olimpije.

U Partizanu se trenutno, pored potrage za pojačanjima, obavljaju i završni razgovori sa trojicom dosadašnjih igrača. Dušan Kecman, Petar Božić i Slavko Vraneš su, prema rečima sportskog direktora Todorića, pred potpisom novih ugovora, Jan Veseli više putas je najavljivao ostanak a čini se da je varijanta u kojoj će u Humskoj ostati i Aleks Marić puno realnija od one u kojoj bi prvak Srbije tražio novog centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve