Nova vest
Košarka

Utorak, 15.06.2010.

21:17

Hemofarm - Partizan (18.00h)

Košarkaši Hemofarma i Partizana igraju u sredu od 18 časova u Vršcu drugi meč finalne serije plejofa košarkaške lige Srbije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Osmostruki uzastopni šampion dobio je prvi meč 67:60, a u drugom meču mogao bi da ima lakši posao jer će centar Boban Marjanović verovatno propustiti duel.

Mladi centar povredio je koleno u finišu meča u "Pioniru", a bez njega će Vrščani teško zaustaviti dominantnu igru Partizana u reketu, po čemu je među najboljim ekipama u Evropi.

"U prvoj utakmici smo podbacili u ofanzivnom skoku. U tom elementu nas je Partizan nadvisio i to je presudilo pobednika. Izvukli smo, medjutim, pouke da prvo moramo da zagradjujemo koš sa svih pet igrača, pa tek onda da idemo na skok", rekao je kapiten Hemofarma Stefan Marković.

On, međutim, dodaje da će to biti veoma teško bez Marjanovića.

"Taj osnovni zadatak biće nam dosta teže da ispunimo zbog Bobijeve povrede. Svima nam je žao što mu se to desilo i nadamo se da će ipak moći da nam pomogne, ako ne u sredu, onda bar u petak u trećem susretu u Beogradu", rekao je Marković.

Kapiten Hemofarma kaže da će u Vršscu biti lakše da se igra nego u "Pioniru", gde je zbog klizavog terena stalno postojala opasnost da se neko povredi.

"Dvorana 'Milenijum' je klimatizovana i sigurno neće biti pakleno vruće kao u 'Pioniru', ali je sigurno da će biti 'paklena' borba, kao i u prvom susretu. Mi igramo mnogo bolje na svom terenu. Ove godine u Vršcu nismo nijednom poraženi u Superligi i verujem da će ta tradicija biti nastavljena", rekao je Marković.

Druga finalna utakmica plej ofa na programu je od 18 časova, a ulaznice koštaju 400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve