Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.06.2010.

23:05

Marjanović završio sezonu?

Hemofarm je izgubio od Partizana u "Pioniru" prvi meč finalne serije plejofa, ali su Vrščani izgleda ostali i bez prvog centra Bobana Marjanovića.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

U poslednjem minutu utakmice Marjanović je pao u Partizanovom reketu posle duela sa Veselim i Mekejlebom, a teren je zbog povrede kolena napustio uz pomoć medicinskog tima.

Centar Vrščana, koji je sa 12 poena i sedam skokova bio najbolji kod "farmaceuta", verovatno će propustiti ostatak finalne serije u kojoj Hemofarm pokušava da prekine osmogodišnju dominaciju Partizana.

"Posle duge i naporne sezone dese se ovakve povrede kao Marjanovićeva, ako je ozbiljnije to je strašno. Mi igrači smo svi uz njega, mnogo nam je krivo", istakao je posle meča Bobijev saigrač Stefan Marković, a u Hemofarmu još uvek ne znaju koliko je ozbiljna povreda mladog centra.

Poslenjih dana u košarkaškim krugovima se pojavila informacija da će Boban Marjanović od sledeće sezone nositi upravo "crno-beli" dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve