Nova vest
Košarka

Subota, 12.06.2010.

14:49

Borisov: "Prštaće od duela"

Krilo Hemofarma Miloš Borisov u Hemofarmu je već devet godina, a pred finalnu seriju s Partizanom očekuje zanimljive mečeve.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

“Svaku utakmicu sa Partizanom ove sezone smo igrali potpuno ravnopravni. U NLB ligi smo dva puta izgubili čudesni trojkama Božića, u polufinalu u Zagrebu smo promašili trojku u poslednjem minutu na dva razlike za „crno-bele“ i opet smo izgubili. U Kupu Koraća smo vodili sa dvadesetak razlike na poluvremenu i na kraju bili poraženi", priseća se Borisov za "Sport".

U utakmicama Partizana i Hemofarma ove sezone uglavnom je odlučivala jedna lopta.

“Baš tako, nema filozofije, nego prsa u prsa. Niko se neće štedeti. Prštaće od duela", rekao je Borisov.

Borisov bi voleo da Hemofarm pobedi sa 3:0, ali misli da će serija trajati pet mečeva.

"Voleo bih da pobediom 3-0, ali to je malo verovatno. Biće pet mečeva, završiće se u našu korist. Moramo da zaustavi igru u tranziciji i skok Partizana u napadu. Što manje njihovih kontri povećava nam šanse za dobitak. Da ih uvedemo u pozicionu igru, uz čvrstu odbranu, naravno", dodao je Borisov.

Borisov zna da će Partizan imati veću podršku navijača, ali se nada da će Hemofarm imati bolju podršku Vrščana.

“Pionir će verovatno biti krcat, što me inspiriše, ali verujem da će nam Vrščani pružiti veću podršku nego sada“, zaključio je Borisov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve