Nova vest
Košarka

Utorak, 01.06.2010.

23:50

Trifunović: "Ostvaren cilj"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović istakao je nakon pobede nad Radničkim da su njegovi izabranici ispunili zacrtani cilj, plasman u plejof i NLB ligu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Iskreno čestitam igračima, članovima stručnog štaba i svima koji su do sada bili uz nas na ostvarenom uspehu".

"U finišu sezone igraćemo daleko opuštenije, s obzirom da nemamo nikakav rezultatski imperativ", rekao je Trifunović.

On je ocenio da je značaj utakmice sa Radničkim umnogome sputao "crveno-bele", koji su odlično počeli, ali se ubrzo u njihove redove uvukla nervoza.

"Nadam se iskreno da povreda kapitena Vuka Radivojevića nije ozbiljnija i da će nam se pridružitu do kraja sezone", naglasio je Trifunović.



Trener Radničkog Miroslav Nikolić podsetio je da su Kragujevčani svima bili neugodan rival tokom sezone i dodao da u "Pioniru" nisu pružili makismum pošto su imali dosta problema sa povredama.

"Da smo bili kompletni, sigurno je da bismo pružili mnogo jači otpor. Mislim da je ključ našeg poraza u čak 20 izgubljenih lopti", ocenio je Nikolić, uz napomenu da je i umor od naporne sezone "učinio svoje".

Iskusni stručnjak se nije složio sa novinarskom konstatacijom da je Radnički "najprijatnije iznenađenje ove sezone".

"Mi smo možda na samom početku u regionalnom takmičenju bili iznenađenje. Uspeli smo da pobedimo mnoge velikane u zemlji i regionu, a kroz rad i treninge igrači i ekipa u celini su dosta napredovali", istakao je Nikolić, priznavši da je pre početka domaće Superlige klub iz Kragujevca potajno gajio ambicije da zauzme drugo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve