Nova vest
Košarka

Sreda, 19.05.2010.

21:57

Vujošević: "Srećno do pobede"

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je posle pobede protiv Radničkog, da su crno-beli "potrošeni" i da su srećno došli do bodova.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Crno-beli" su u završnici utakmice došli do pobede protiv Radničkog 75:72 i ostali na prvom mestu na tabeli Superlige.

"Zaista je bila teška utakmica. Oni su iznenađenje sezone, mogu da ih uporedim sa nama u Evroligi. Dosta smo potrošeni, pre svega emotivno. Znamo šta nas čeka, znamo da smo svojim rezultatima postali 'trofej' za svakoga".

"Ovo sigurno nije poslednji meč koji igramo sa njima. Mi smo obe utakmice u Kragujevcu ove sezone srećno dobili", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je u Kragujevcu igrao bez Aleksandra Rašića što je došlo do izražaja u poslednjoj četvrtini posle pete lične greške Boa Mekejleba.

"Nama nedostaje Rašić i dosta toga smo promašili, ali oni su zaista igrali na jednom nivou koji je mimo svih očekivanja. Maksimalno su iskoristili naš umor i neke naše mane. Neće biti mnogo ekipa koje će iz Kragujevca odneti bodove. Mi ne smemo da dozvolimo da izgubimo
ni jednu utakmicu, jer svaku moramo da igramo kao da je finale Evrolige"
, dodao je Vujošević.

Centar Partizana Slavko Vraneš ocenio je da je za "crno-bele" najvažnije to što su pobedili.

"Spremali smo se maksimalno, uložili smo veliki trud kao i na utakmicama koje smo igrali u Parizu. Malo smo padali sa koncentracijom, ali najbitnije je da smo u duhu pobede prikupili energiju za utakmice koje nam predstoje", zaključio je Vraneš.

Deseto kolo koje se igra u subotu najverovatnoje će odlučiti o prvom mestu jer Partizan u 'Pioniru' dočekuje Hemofarm, jedinu ekipu koja je savladala branioca titule u Superligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve