Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 17.05.2010.

21:12

Ostaju li Bo i Lorens?

Dva Amerikanca koja su ostavila odličan utisak u Partizanu, između nove ponude beogradskog kluba i odlaska u bogatije klubove...

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Partizana privode kraju sezonu za pamćenje. Ostala je još samo odbrana trofeja u nacionaalnom šampionatu, gde će najveći rival biti Hemofarm. Međutim, već sada mnogi navijači razmišljaju o timu koji će naredne sezone igrati za crno-bele, i u kome bi svakako nezaobilazni bili Amerikanci Lester Mekeleb i Lorens Roberts.

Beogradski mediji već nekoliko dana takođe se bave ovom temom, već je poznato da u klubu ostaje Jan Veseli, blizu ostanka je i Aleks Marić, a nakon F4 u žiži interesovanja španskih medija je Mekejleb koga su isti ti španski mediji, već preselili u Barselonu, pošto je ranije bio ”viđen” kao član Unikahe.

Sigurno da posle sjajnih partija tokom cele sezone ima interesovanja i ponuda za Mekeleba, jednog od najboljih plejmejkera u Evropi, kao i za Robertsa, koji je među najboljim ”četvorkama”. U ovom trenutku ne možemo da pričamo o imenima, ali sigurno da nijedan od njih dvojice neće razmatrati ponude pre kraja sezone, jer ne bi bilo fer prema Partizanu koji im je ukazao veliku šansu” izjavio je za “Novosti” Petar Arsić, direktor agencije ”Asists sports”, koja zastupa dvojicu američkih internacionalaca.

Predsednik Partizana Predrag Danilović pre izvesnog vremena je izjavio da će na kraju sezone crno-beli ponuditi tamnoputom tandemu nastavak saradnje. Naravno, u Humskoj su svesni da će biti teško parirati ponudama daleko bogatijih klubova, prenosi “beogradski dnevnik”:

Obojica su više puta javno istakla da se odlično osećaju u Beogradu. Ponavljam, sačekajmo kraj sezone”, ostao je tajnovit Arsić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve