Nova vest
Košarka

Četvrtak, 29.04.2010.

22:32

Trifunović: "Kome smeta Zvezda?"

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović iskoristio je večiti derbi kao povod za priču o lošem tretmanu njegovog kluba u Superligi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Trifunović je istakao da u očekivanom porazu od Partizana nema elemenata za takvu tezu. "Moje mišljenje se ne odnosi na derbi, u kojem je Partizan zasluženo pobedio, ali mislim da u ovoj ligi nemamo zadovoljavajući tretman. Čini mi se da neki smatraju da je Zvezda, zbog situacije u kojoj se nalazi, tim kojeg je lako eliminisati iz borbe za plejof, samim tim i iz učešća u NLB ligi".

Direktor Superlige Tihomir Bubalo nije želeo da komentariše Trifunovićeve optužbe, ali je najavio da će takve izjave biti sankcionisane. Trener 'crveno-belih' na indirektan način odapeo je strelice ka beogradskom predgrađu.

"Izgleda da smo pobedom protiv FMP-a u Železniku nekome pomrsili konce, a istu situaciju ponovili smo protiv Metalca u Valjevu, gde je naš protivnik izveo 48 slobodnih bacanja. Sudije nam menjaju neposredno pred utakmicu, meč protiv Tamiša u Pančevu bude rešen tako što se Radivojeviću svira veoma diskutabilan faul u napadu".

Jedan od trojice sudija večitog derbija trebalo je da bude Milivoje Jovčić, ali je, prema zvaničnoj verziji, zamenjen zbog bolesti.

"Sve to se dešava u situaciji u kojoj imamo veoma mladu ekipu, koja se trudi da prebrodi svakodnevne probleme. Uprkos svemu, pošteno radimo ovaj posao i ubeđen sam da ćemo uspeti da ostvarimo cilj. Ako želimo da osim Partizana imamo još neki vrhunski evropski klub, kako god se zvao, treba imati petlju, a ne biti poltron".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve