Nova vest
Košarka

Nedelja, 25.04.2010.

23:39

DV: "Koš Kecmana čista sreća"

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao da je pobedonosni koš Dušan Kecmana u poslednjim trenucima meča sa Cibonom čista sreća.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

"Nisam verovao kada se utakmica završila da smo pobedili i da je pehar ponovo u našim rukama. Presrećan sam epilogom ovog izuzetno teškog meča. Cibona je u finalnom meču, ipak, imala blagu prednost domaćeg terena", iskren je bio Vujošević.

Trofejni trener je, nakon finalne utakmice završnog turnira regionalne NLB lige, u kojoj njegov tim nakon produžetka pobedio domaću Cibonu sa 75:74, ocenio da ne bi bilo nezasluženo ni da je hrvatski klub osvojio pehar.

Vujošević smatra da su njegovi izabranici trebali mnogo ranije da obezbede pobedu, ali je istakao da ih je u tome omela serija grešaka u samom finišu regularnog dela.

Komentarišući incident koji se desio u 25. minutu iznad klupe Partizana, trener ’crno-belih’ je poručio da je najavžnije da taj događaj nije poprimio šire razmere.

"Jadranska liga postaje ozbiljno takmičenje sa dosta kvaliteta, ali i rizika", zaključio je Vujošević.

Partizan je pobedom u Zagrebu po četvrti put uzastopno osvojio titulu u regionalnoj NLB ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve