Nova vest
Košarka

Subota, 24.04.2010.

14:34

Raduljica najkorisniji na startu

Srpski reprezentativac Miroslav Raduljica, krilni centar FMP-a iz Železnika, najkorisniji je igrač (MVP) Superlige Srbije posle četiri odigrana kola.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Kako je objavljeno na zvaničnom veb sajtu lige, Raduljica ima indeks od 100 poena, ispred Zvezdinog kapitena Vuka Radivojevića sa 97 i pleja crno-belih Lestera Mekejleba sa 88 poena. U prvih pet trenutno su i Partizanov centar Aleks Marić sa 86 i Zvezdin reprezentativac Nemanja Bjelica sa 82 poena.

Prema istom izvoru, u prvoj petorki Superlige Srbije posle četiri kola su bekovi Radivojević, Bjelica, krilo Radničkog iz Kragujevca Marko Čakarević i reprezentativni centri Milan Mačvan iz vršačkog Hemofarma i Raduljica.

Raduljica vodi i na listi strelaca sa 82 poena, ispred Nemanje Bjelice sa 72, Vladimira Panića iz valjevskog Metalca sa 68, Filipa Vukosavljevića iz čačanskog Borca sa 65 i Bojana Bakića iz Metalca sa 64 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve