Nova vest
Košarka

Utorak, 13.04.2010.

21:33

Vujošević: Moramo se čuvati povreda

Trener Partizan Duško Vujošević izjavio je posle pobede nad Radničkim da je ljut na navijače koji nisu došli u 'Pionir', a biće u Parizu na fajnal foru.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Partizan je pobedio sa 97:69, a trener Partizana kazao je da ekipa mora da se čuva povreda koje remete ritam rada. "Fale nam Strahinja Milošević i Slavko Vraneš, koji je dobio udarac u utakmici protiv Tamiša. Radnički je pokazao izuzetno mnogo borbenosti uz svoju prepoznatljivu igru. Morali smo da izbegnemo rizik od povreda", rekao je Vujošević.

"Remeti se trening kada nema te dvojice igrača. Nama je u suštini lakše što smo imali utakmicu nego trening, jer je drugačije bez dvojice. Zato sam ubacio u igru mlađe košarkaše. Vraneš bi trebalo da se vrati za tri-četiri dana, a Milošević će takođe uskoro, ali je problem što je on propustio mnogo treninga", rekao je on.

Vujošević je zahvalio navijačima koji su došli da gledaju drugo kolo Superlige.

"Hvala im stvarno, ja bih voleo da oni koji su bili večeras budu sa nama u Parizu (na završnom turniru Evrolige). Znam da se to neće desiti, ali to bih ja voleo. Sa njima nemam problem, ljut sam na one koji nisu došli večeras, a biće u Parizu", rekao je Vujošević.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić rekao je da mu je žao što njegova ekipa nije mogla da pruži Partizanu "jači trening".

"Važno mi je bilo da se niko iz Partizana nije povredio. Na kraju je bilo nekih čarki, i ja se izvinjavam zbog toga, ali sve je dobro prošlo. Povređen su nam Dragan Milisavljević i Aleksej Kotiševski, a bez njih nismo mogli Partizanu da pružimo jači trening. Naša šansa za osvajanje jednog od prva četiri mesta je da igramo dobro u Kragujevcu", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve