Nova vest
Košarka

Utorak, 13.04.2010.

17:02

Radivojević: “Bez opuštanja”

U okviru drugog kola Superlige košarkaši Crvene zvezde gostuju Tamišu u Pančevu, a kapiten tima Vuk Radivojević ističe da opuštanja ne sme da bude.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

“Gostujemo ekipi Tamiša koja važi za domaćinsku ekipu što znači da su veoma neugodni na svom terenu. Moramo da im zaustavimo šut za tri poena i da odigramo odbranu na nivou iz prve utakmice. Opuštanja ne sme da bude i samo maksimalno fokusirani možemo do pobede”, rekao je Radivojević.

Crveno-beli su u prvom kolu slavili na gostovanju FMP-u u Železniku, a ta pobeda ostala je u senci pobede Borisa Bakića, koji će van terena biti do kraja sezone.

Veoma važna pobeda za nas koja je nažalost ostala u senci teške povrede Bakića. Ostali smo bez njegove pomoći do kraja sezone i moraćemo u rotaciju da uključimo sve raspoložive snage. Mladi igrači će dobiti veću ulogu u timu. Stojačić je već uspeo da se nametne. U Železniku je odlično odigrao u odbrani i njegova trojka kojom smo i rešili pitanje pobednika je došla kao nagrada za trud koji je pokazao. I ostali mladi igrači se dobro uklopaju. Nedović i Radosavljević su već starosedeoci a dosta prostora će imati i Katnić i Jelovac”, istakao je Radivojević.

Ekipa Tamiš Petrohemije se plasirala u Superligu kao drugoplasirana u Košarkaškoj ligi Srbije i u prvom kolu je doživela ubedljiv poraz od Partizana.

Utakmica između Tamiša i Crvene zvezde igra se u sredu sa početkom od 18.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve