Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 12.04.2010.

18:09

Ministarka obećala halu Partizanu

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković obećala je KK Partizan finansijsku pomoć i najavila izgradnju hale za trening.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Ministarka se sastala sa Predragom Danilovićem sa kojim je razgovarala kako da se "crno-belima" pomogne da i dalje postižu velike uspehe, ali i o formiranju fonda za finansiranje uspešnih klubova. "Razmenili smo mišljenja. Razgovarali smo gde bi bila dvorana, a ponudićemo idejni projekat i lokaciju. Nastavićemo da razgovaramo i o fondu kako bi nagradili uspešne klubove".

Prema njenim rečima, postoje tri faze kako bi se došlo do hale u kojoj će pre svega trenirati mlađe kategorije Partizana.

"Prva faza bi bila pronalaženje urbanističkog zemljišta, što bi mogli da završimo do kraja meseca. Druga faza je projektovanje i tu ćemo uštedeti vreme, jer imamo projekte za tipske dvorane. One nisu 'biser' arhitekture, ali su funkcionalne. Treća faza je finansiranje", rekla je Samardžić Marković.

Predsednik Partizana naglasio je da će pomoć Ministarstva "biti veliki spas za klub".

"Drago mi je što se na naše uspehe tako gleda. Ovo će sigurno biti spas za Partizan, jer ćemo uštedeti veliku količinu novca. Hala nije biser, ali nije ni ruglo. Ostaće kao spomenik i drugim generacijama", rekao je Danilović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve