Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.04.2010.

14:48

Strahinja Milošević napadnut u NS

Košarkaš Partizana Strahinja Milošević lakše je povređen u incidentu koji se dogodio u subotu uveče u Novom Sadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Incident se dogodio ispred novosadskog kafe kluba ‘Studio’, kada je obezbeđenje kluba napalo i davilo Miloševića i njegovog oca, kojima je posle toga ukazana pomoć u urgentnom centru. Milošević i njegov otac nisu ozbiljnije povređeni.

Košarkaški klub Partizan je na svom zvaničnom sajtu preneo izjavu Miloševića, koji je objasnio šta se dogodilo.

Otac je sa prijateljima sedeo u „Studiju”, pozvao me je da sa devojkom i dva druga dođem u taj klub, da sa njegovim društvom popijemo piće u čast velikog uspeha Partizana. Na ulazu je došlo do nesporazuma sa radnicima obezbeđenja, koji nisu želeli da nas puste. Pokušao sam na sve načine da smirim situaciju, izbegnem eventualne probleme. Ali, došao je njihov kolega i zamolio ih da nas puste. U tom trenutku su prvo počeli da se prepiru između sebe, potom fizički napali oca i mene. Srećom sve se završilo bez posledica. Radi se o ružnom događaju koji treba što pre zaboraviti, a koji ne moze da pokvari sve ono lepo sto se desilo protekle nedelje”, rekao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve