Nova vest
Košarka

Petak, 02.04.2010.

00:37

Slavlje na ulicama Beograda

Trijumf košarkaša Partizana nad izraelskim Makabijem (76:67) i plasman na završni turnir Evrolige prouzrokovao je oduševljenje u Beogradu.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Odmah po završetku utakmice automobilskim sirenama pozdravljen je veliki uspeh srpske košarke, a više stotina građana tradicionalno se okupilo na Trgu republike pevajući navijačke pesme i uzvikujući imena košarkaških ljubimaca. Okićeni klupskim znamenjem i državnim zastavama, navijači sa upaljenim bakljama slave uspeh Partizana, koji se posle 12 godina plasirao na 'fajnal-for'.

Prilikom povratka iz Beogradske arene navijači su jedno vreme blokirali Brankov most, gde su izašli iz automobila i pevali sa upaljenim bakljama.
Saobraćaj oko Trga republike takođe je bio u prekidu pošto kolone mladih u talasima pristižu kod spomenika knezu Mihailu. Centar Beograda potpuno je u znaku velikog uspeha naše košarke, koji će se slaviti do duboko u noć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve