Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.03.2010.

22:42

Viznevski: "Ne podleći pritisku"

Plejmejker Makabija Endru Viznevski ceni Partizan, ali se nada da će se njegov tim plasirati na fajnal-for Evrolige.

Izvor: S O

Autor:S O

Default images

Izuzetno cenim trenera Vujoševića, koji godinama radi neverovatan posao, pravi sjajne rezultate, a u isto vreme ’izbacuje’ odlične igrače. Ipak, treba da se okrenemo svojoj igri, da pokušamo da ne podlegnemo utisku, a to znači da odigramo kao u prvom poluvremenu prve utakmice i u celoj drugoj. Ukratko, da pobedimo dva puta, i eto nas na fajnal-foru. Ovo poslednje je šala, lako je reći".

“Kada sam bio u Zvezdi i Ciboni, nisam imao prilike da igram u ’Areni’ protiv Partizana, ali vrlo dobro znam kakvi su njihovi navijači i kakvu atmosferu mogu da naprave“, dodao je Viznevski za „Večernje novosti“.

Na pitanje da li je bilo straha posle prve utakmice, Viznevski odgovara:

„Ne, nije. Znali smo da smo loše odigrali u drugih 20 minuta i dopustili Partizanu da preokrene rezultat. Sada je meč-lopta na njihovoj strani, a to znači i veći pritisak jer ako bar jednom izgube, opet smo mi u ’prednosti’“.

Crvena zvezda, bivši klub Vizneskog, nije baš u najboljoj poziciji.

„Čuo sam. Šteta. Klub s velikom tradicijom. Ne bih da se prisećam pojedinih momenata. Kažem, šteta. Kontaktiram sa bivšim saigračima iz Zvezde, Vujom (Subotićem), Lepim (Lepojevićem) i Slavkom (Stefanovićem). Bili smo prošle godine zajedno na večeri u Rusiji. Fenomenalno. Takođe sa Jerom (Jeretinom)“, kaže Amerikanac za "Novosti".

Treći meč četvrtfinalne serije Evrolige Partizan – Makabi igra se u utorak u Areni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve