Nova vest
Košarka

Sreda, 17.03.2010.

01:33

KSS traži hitan sastanak sa Sidrom

Košarkaški savez Srbije tražiće hitan sastanak sa predstavnicima NLB lige, objavljeno je na zvaničnom sajtu KSS.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

U prostorijama Kuće košarke u Beogradu u utorak je održana sednica Izvršnog odbora Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije u proširenom sastavu, na kojoj je izvršena analiza stanja posle odluka donetih na poslednjoj Skupštini preduzeća 'Sidro', vezanih za NLB ligu.

Zaključak sa sednice Izvršnog odbora je zahtev da se u najhitnijem roku održi sastanak sa predstavnicima NLB lige, potpisnicima sporazuma iz juna meseca 2009. godine.

Cilj sastanka, objavljeno je na internet stranici Saveza, biće pokušaj da se dođe do rešenja trenutne situacije i da se što pre realizuju suštinski bitne odluke iz sporazuma koji su proteklog leta potpisali čelnici NLB lige, predstavnici srpskih klubova koji nastupaju u ovom takmičenju, predsednik Košarkaškog saveza Srbije i izvršni direktor Evrolige.

Za petak, 19. mart, zakazana je sednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, na čijem će se dnevnom redu, pored ostalih tema, naći i izveštaj sa sastanka Izvršnog odbora Upravnog odbora KSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve