Nova vest
Košarka

Utorak, 16.03.2010.

17:54

U Ciboni ćute o njihovom 'Teriju'

U zagrebačkoj Ciboni odlučili su da 'stave tačku' na priče o navodnom slučaju Radošević-Rozić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Neki hrvatski mediji objavili su priču Leona Radoševića o tome da ga je devojka varala sa kapitenom ekipe, Marinom Rozićem. "Imam pametnijeg posla u gradu i u Ciboni. Nemam vremena da se bavim nečijim devojkama. Neka se deca igraju, a nas neka puste da se bavimo ozbiljnijim stvarima," rekao je predsednik Cibone Ivo Jelušić.

U zagrebačkom klubu su ponedeljak organizovali hitan sastanak, na kojem su se prvi put nakon objavljivanja Leonove priče preljubnik i prevareni našli u istoj prostoriji., pišu "24 sata". Obojica se i dalje čvrsto drže svoje priče i čini se da ih zasad ništa ne može pomiriti.

"Bili su još jako kivni jedan na drugog, ali složili su se da o tome više neće govoriti," objasnio je nedavno postavljeni direktor kluba Andro Knego.

Radošević je rekao da više ne želi ni da razgovara, a kamoli da igra u istoj ekipi sa Rozićem, ali Knego veruje da će vreme izlečiti sve rane.

"Obojica su profesionalci i ne bi smeli da dozvole da im takve stvari smetaju dok su na terenu. Verujem da će ih proći ljutnja," rekao je Knego a preneo dnevnik "24 sata".

Prethodno je mladi košarkaš Cibone Radošević ispričao novinarima da je slučajno saznao da ga devojka vara sa Rozićem.

"Ispričala je prijateljici da joj se Roza javio i da je otišla u njegov stan. Mislim da se te večeri ništa nije dogodilo jer je priznala da nisu imali kondom, ali da su se ljubili kao klinci. Šokiralo me koliko je euforično pričala o svemu. Znam da je s njim i ranije razmenjivala poruke, pisala mu kako joj je žao što prethodne večeri nisu bili sami i dogovarala se s njim da se nađu na starom mestu. Sumnjam da to traje već neko vreme," izjavio je Leon.

Kapiten Cibone nije želeo da komentariše slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve