Nova vest
Košarka

Petak, 12.03.2010.

19:14

Obradović: "Obećano-učinjeno"

Trener Panatinaikosa Željko Obradović rekao je posle pobede nad Marusijem da je njegov tim ispunio obećanje.

Izvor: B92, kosarka.rs

Autor:B92, kosarka.rs

Default images

"Još pre utakmice sa Partizanom obećali smo sebi da ćemo igrati kao šampioni Evrope i zabeležiti dve pobede u poslednja dva kola. Ako smo se tako postavili, morali smo da ispoštujemo sebe. To smo i uradili”, izjavio je Obradović.

Bez petorice standardnih prvotimaca – Dijamantidisa, Spanulisa, Pekovića, Perperoglua i od ranije odsutnog Carcarisa, PAO je dobio Marusi 82:79.

"Morali smo da radimo bez čak šestorice igrača, pa smo iz juniorskog tima doveli dvojicu košarkaša da bismo na poslednjem treningu mogli da igramo pet na pet. Međutim, veoma ozbiljno smo shvatili Marusi jer oni imaju izvanrednu ekipu i zato smo uspeli da zabeležimo pobedu“.

Markus Hejslip odradio je vrlo dobar posao sa Majkom Batistom u reketu u odsustvu Nikole Pekovića.

"Bila je ovo čudna utakmic jer nismo imali šansu za prolaz dalje. Međutim, igrali smo za ponos jer smo pravi profesionalci. U svaku utakmicu ulazimo da bismo pobedili i to smo uradili i ovog puta. Igrali smo veoma dobro, bespoštedno smo se borili i na kraju trijumfovali“, izjavio je Hejslip i dodao:

"Imali smo mnogo povređenih igrača, ali to nas nije omelo. Igrači koji su istrčali na teren dali su sve od sebe i ja sam zbog toga veoma ponosan na svoj tim“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve