Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 08.03.2010.

22:43

PAO oslabljen protiv Marusija?

Košarkaši Panatinaikosa bi u meč sa Marusijem u poslednjem kolu Top16 fazi Evrolige mogli da budu znatno oslabljeni, pišu ‘Novosti’.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

PAO bi u taj duel mogao da uđe bez Vasilisa Spanulisa, najverovatnije i Dimitrisa Dijamantidisa i Nikole Pekovića!? Spanulis je u duelu sa Partizanom zaradio povredu kolena zbog koje je propustio nedeljni derbi sa PAOK, na kom se Dijamantidis požalio na bolove u mišiću koji je operisao letos.

Konačno, Peković koji je propustio duel u Beogradu opet se žali na povređeno stopalo, a Stratos Perperoglu na probleme sa desnom nogom...

Ipak, s kojim god timom da istrče (očekuje se povratak Jasikevičijusa koji na prethodnim utakmicama nije dobio priliku zbog loše forme), u Panatinaikosu, barem na rečima, najavljuju juriš na pobedu.

Želimo da završimo Evroligu trijumfom, ako mene pitate voleo bih da se u četvrtfinalu nađe Partizan”, jasno je Peković još jednom izrazio stav “zelenih”, koji priželjkuju veliku podršku s tribina.

Da je stvarno tako, svedoči i (uslišena) molba čelnicima Evrolige, da ugovoreni termin duela sa Marusijem (20.45), kada se igra i meč Barselona - Partizan, pomere za 18.00 kako bi navijači odmah po završetku košarkaške utakmice mogli da bodre fudbalere u duelu Lige Evrope protiv Standarda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve