Nova vest
Košarka

Četvrtak, 25.02.2010.

19:00

Igor Rakočević na pragu Unikahe

Kako navodi nekoliko medija, srpski košarkaš Igor Rakočević na pragu je prelaska u Unikahu, na pozajmicu iz Efes pilsena.

Izvor: B92, kosarka.rs

Autor:B92, kosarka.rs

Default images

Rakočević bi trebalo da zameni Huana Diksona, koji je pre dve nedelje suspendovan zbog dopinga. "Od svih opcija na tržištu, ova je najbolja. Rakočević bi došao na pozajmicu zato što želi da zadrži veliki ugovor koji ima u Efesu. Imao je problema sa navijačima u Malagi, ali nema sumnje da je sjajan igrač", izjavio je za Radio Marku predsednik Unikahe Fransisko Molina.

Upravni odbor Unikahe naredio je sportskom direktoru Huanmi Rodrigesu i generalnom menadžeru Berdiju Perezu da što pre pokušaju da dovedu Rakočevića, pošto malo ko u klubu veruje da će B test osloboditi Diksona suspenzije. Ipak, ukoliko se to desi cela operacija bi mogla da bude zaustavljena.

Unikaha je u januaru već želela da angažuje bivšeg igrača Taukeramike, ali je plasman Efesa u Top 16 fazu Evrolige i oklevanje Rakočevića u poslednji čas stopiralo transfer. Tada se Unikaha okrenula Diksonu, koga su doveli iz Arisa, ali je on stigao da odigra samo sedam utakmica za andaluzijski klub pre suspenzije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve