Nova vest
Košarka

Utorak, 26.01.2010.

23:06

Evrokup: Gosti se "sladili"

Na osam utakmica prvog kola druge faze Evrokupa gosti su odneli čak pet pobeda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U grupi I berlinska Alba je slavila u francuskoj protiv Le Mana sa 68:63, dok je Huventud u uzbudljivoj završnici uspeo da savlada Aris sa 74:72. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi u timu iz Badalone bio je Uroš Tripković koji je postigao 13 poena, dok je Luka Bogdanović pogodio dva slobodna bacanja. U solunskoj ekipi Ivan Paunić je zabeležio 5 poena i 5 skokova.

U grupi J u oba duela gosti su bili uspešniji. Uniks iz Kazanja je bio uspešniji od Galatasaraja u Istambulu sa 85:79, dok je Valensija na svom parketu poražena od Hapoela iz Jerusalima sa 79:75. U poraženoj ekipi Kosta Perović je zabeležio 12, a Marko Marinović pet poena.

Veliko uzbuđenje viđeno je i u duelima K grupe. Panelinios je sačuvao prednost domaćeg terena u duelu sa nemačkom ekipom Brose Baskets sa 70:62, a Bilbao je slavio u Trevizu protiv Benetona sa 76:69.

I konačno pobeda Crvene zvezde u Češkoj protiv Nimburka sa 65:60. U drugom meču ove grupe Gran Kanarija je slavila protiv Turk Telekoma sa 73:65.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve