Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.01.2010.

22:46

B92: Dragićević povukao zahtev

Kako nezvanično saznaje B92, kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević povukao je zahtev za raskid ugovora sa 'crveno-belim' timom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dragićević je dan posle poraza od Budućnosti u NLB ligi, formalno podneo zahtev za raskid ugovora sa crveno-belima, zbog neisplaćenih plata, iako je tom prilikom saopštio da želi da nastavi da igra za klub sa Malog Kalemegdana, i da je zahtev za raskidom, samo formalan. U četvrtak je i Marko Kešelj je odlučio da ostane u 'crveno-belom' dresu.

Podsetimo, Dragićević i Marko Kešelj podneli su zahtev za raskid ugovora 28. decembra. Tom prilikom kapiten crveno-belih je izjavio: "Sto odsto ćemo rešiti problem, jer je to u mom, ali i u interesu Crvene zvezde. Potreban nam je mir, da se više ne osvrćemo na stvari koje su nam odvlačile pažnju“.

U međuvremenu, klupu Zvezde preuzeo je Aleksandar Trifunović, a Zvezda je u 2010. godini zabeležila tri pobede, dve u Evrokupu i jednu u NLB ligi protiv FMP-a u PIoniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve