Nova vest
Košarka

Utorak, 12.01.2010.

21:47

Trifunović: "Rad se uvek isplati"

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da se naporan rad isplatio i da je njegov tim zasluženo pobedio Beneton.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„U ovakvoj atmosferi teško je ne igrati ovako kada naporno radiš. Mene najviše raduje dobar broj asistencija i dobar odnos ukradenih i izgubljenih lopti. Ne treba zaboraviti da je ovo prvo mesto u grupi, ali već sutra treba da se okrenemo radu i da tako slavimo. Iskreno bih se zahvalio publici i ako ostane tako mislim da ćemo moći zajedno da uživamo“, rekao je Trifunović.

„Crveno-beli“ su savladali ekipu iz Treviza rezultatom 104:83 i tako završili grupnu fazu takmičenja u Evrokupu na prvom mestu tabele grupe F.

„Imali smo dobar pristup iako je Zvezda kontrolisala tempo. U prvom poluvremenu smo dobro igrali, ali je u drugom teško bilo zadržati ritam u napadu. U poslednjoj četvrtini Zvezda je odigrala mnogo bolje iako je razlika možda i previsoka. Želim Zvezdi sreću u nastavku takmičenja“, izjavio je trener Benetona Frančesko Vitući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve