Nova vest
Košarka

Nedelja, 10.01.2010.

18:39

Aleks Marić ipak ne igra mesec dana

Centar Partizana Aleks Marić ipak će morati da pauzira mesec dana, potvrđeno je detaljnim lekarskim pregledima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Snimak magnetnom rezonancom je pokazao da nema rupture ligamenata kolena, ali smo na insistiranje šefa naše medicinske ekipe doktora Maksića obavili i klinički pregled. Utvrđeno je da je Mariću funkcionalnost kolena ipak ugrožena. Za oporavak će mu biti neophodno četiri sedmice. Između odigravanja nekog meča i zdravlja igrača uvek nam je preče zdravstveno stanje košarkaša", rekao je Duško Vujošević.

Prvobitno je rečeno da će Aleks Marić zbog povrede kolena pauzirati samo 15 dana, ali je posle dodatnih pregleda Novom Sadu utvrđeno da mu predstoji duplo duža pauza.

Na pitanje da li će Marić posle mesec dana pauze priključiti trenažnom procesu ili će biti spreman za utakmice Vujošević je odgovorio:

"S obzirom da nema oštećenja ligamenata i da se ne radi o ozbiljnijoj povredi, mislim da će on moći da podnese najveće napore i bude spreman za utakmice posle te četiri sedmice“ zaključio je Vujošević u izjavi za SOS kanal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve