Nova vest
Košarka

Nedelja, 27.12.2009.

18:26

Vujošević optužio B92 za hajku

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je nakon utakmice sa FMP Železnikom da B92 vodi hajku na navijače.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Povodom pretnji i uvreda autorki “Insajdera” Brankici Stanković, Vujošević tvrdi da je uvek bio protiv vređanja bilo koga.

“Od nekih stvari koje su postale problematične, ušlo se u histeriju. Važno je što je u ovom momentu hala bila puna, mi smo protiv bilo kakvog ponašanja koji izlazi iz normalnih okvira. Principijelno sam protiv bilo kakvog vređanja, ali praviti od toga ovakvu paradu i to od kuće koja emituje „Velikog brata“, emisiju malog koncentracionog logora. Da li je to edukativno i da li je to borba za neku normalnu atmosferu u društvu? To razvijanje rašomonske psihologije i najnižih strasti? rekao je Vujošević .

B92, reagujući na izjavu Vujoševića, ukazuje da trener košarkaša Partizana za svoje igrače, koji su se pridružili navijačima u vređanju naše novinarke, opravdanje izgleda nalazi u tome što su primili samo jednu platu za celu sezonu. B92 je podsetio Vujoševića da on svoj, kako navodi, principijelni stav protiv vređanja, nije dokazao delom i pita ga da li su i pretnje smrću nešto što naši naši novinari takođe moraju da istrpe, budući da se bave javnim poslom.

U saopštenju stoji da za Vujoševića postoji samo strah od toga da će sponzori otići.

"Ako sponzori zaista i odu, uvereni smo da će otići, ne zbog nas, već zbog onih koji za incidente uvek nalaze opravdanja i stvari ne nazivaju pravim imenima, i zato što ne žele da se njihove kompanije dovode u vezu s pretnjama smrću. Otići će i zato što nisu principijelni samo na rečima, već i na delu. Od svih zamena teza koje su se mogle čuti ovih dana, ova Vujoševićeva je verovatno najdrskija", zaključuje se u saopštenju B92.

Više o ovoj temi pročitajte u vesti na informativnom delu našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve