Nova vest
Košarka

Utorak, 15.12.2009.

19:56

'Orlovi': "Teška grupa, jasan cilj"

Reprezentativci Srbije Milenko Tepić, Stefan Marković i Nemanja Bjelica istakli su za B92 da nam žreb nije bio naklonjen, ali da je cilj prolaz u 1/8 finala SP.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće na narednom Svetskom prvenstvu u Turskoj, u grupi A sa selekcijama Argentine, Australije, Nemačke, Angole i Jordana. naša reprezentacija igraće sve svoje mečeve u grupi A u turskom gradu Kajseriju, koji je 600km udaljen od Istanbula. Mundobasket se igra od 28. avgusta do 12. septembra 2010. godine.

Prvotimac Panatinaikosa Milenko Tepić izjavio je da je žreb za našu reprezentaciju bio nepovoljan, ali da uz dobre pripreme i kvalitet koji poseduje reprezentacija Srbije možemo u drugi krug takmičenja.

Igrač Hemofarma Stefan Marković je istakao da nijedan tim u grupi A nije za potcenjivanje, ali da posebnu pažnju treba obratiti na selekcije Australije i Angole.

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Bjelica kaže da je grupa teška, ali da posle dobrih priprema, kao pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj, možemo očekivati dobre rezultate našeg tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve