Nova vest
Košarka

Petak, 11.12.2009.

17:56

'Grobari' skupili pet hiljada evra

Navijači Partizana skupili su 5.000 evra u okviru akcije časopisa 'Izaberi Partizan' - “Izaberi KK Partizan i Grobare u Evroligi”.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Svi navijači su u četvrtak, pre i tokom utakmice sa Efes Pilsenom (93:92) u Evroligi, u okviru akcije imali priliku da ostave novac u posebne kutije, koji je namenjen plaćanju kazne koju je Evroliga odredila Partizanu nakon utakmice sa Olimpijakosom. Prikupljeno je ukupno 472.540 dinara i 335 evra što je ukupno oko 5.000 evra.

Košarkaški klub Partizan se zahvalio svojoj vernoj publici na sjajnoj atmosferi koju su priredili protiv turskog tima. ’Grobari’ su fer i korektno navijali i što je najvažnije ponašali su se dostojno jedne evropske košarkaske predstave.

Ni jedan papirić nije ubačen na teren, fantastična koreografija bila je prikaz i odlične atmosfere, što su ’crno-belim’ košarkaši na najbolji mogući način i nagradili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve