Nova vest
Košarka

Utorak, 10.11.2009.

22:00

Trifunović podneo ostavku

Trener košarkaškog kluba Spartak iz Sankt Peterburga Aleksandar Trifunović izjavio je da je podneo ostavku na tu funkciju.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Prihvatio sam ugovor na osnovu obećane mogućnosti da se izvrše korekcije vec selektiranog tima. Svi moji zahtevi su odbijeni pod izgovorom nemanja budžeta, dok je potpisan igrač bez moje saglasnosti", rekao je Trifunović.

On je još kazao da je u Spartaku nije bio samo iz finansijskih razloga, već i iz želje "za većom afirmacijom posle igranja finala Uleb kupa i dve godine vodjenja klubova u Evroligi".

"Ne želim da tolerišem poteze koji su uradjeni bez moje saglasnosti... i uopšte nisu u skladu sa mojim vidjenjem tima i postavljenim ciljevima", rekao je on.

Trifunović je ocenio da dovodjenje igrača bez njegovog odobrenja "direktno narušava mir i atmosferu unutar tima pred prvenstvenu utakmicu".

"Podršku koju imam u ovom trenutku ne smatram iskrenom i ne mislim da može doneti dobro niti meni niti klubu", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve