Nova vest
Košarka

Sreda, 04.11.2009.

15:56

Erv:" Pionir veliki test za Orlean"

Trener košarkaša Orleana Filip Erv istakao je uoči meča protiv Partizana da će atmosfera u dvorani Pionir predstavljati test za nervni sistem njegovih pulena.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Svi u Evropi znaju kakvu podršku imaju igrači najtrofejnijeg srpskog kluba na domaćem terenu", rekao je Erv i dodao da je Partizan klub sa puno dobrih strana.

"Svake godine Beogradjani imaju mlad tim od koga se ne očekuje puno. Talentovani igrači, medjutim, vrlo brzo pokažu kvalitet i odlični rezultati ne izostaju", naveo je Erv, uz napomenu da su "crno beli", po njegovom mišljenju, "uvek konkurentni u Evropi".

Bek francuskog tima Loren Sijara podsetio je da ni Partizan ni Orleanu prva dva kola najkvalitetnijeg evropskog košarkaškog takmičenja nisu zabeližili pobedu, što je dodatni pritisak pred meč.

"Igramo protiv velikog i trofejnog kluba. Utakmica u Beogradu za nas je praktično poslednja šansa da uhvatimo priključak u trci za plasman u Top 16", naglasio je Sijara i dodao da je za njega Partizan "škola vrhunskih evropskih košarkaša". Utakmica izmedju Partizana i Orleana na programu je u četvrtak od 20,45 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve