Nova vest
Košarka

Sreda, 04.11.2009.

09:40

SŽ: Vučićević odustao od Zvezde?

Slobodan Vučićević odlučio je da ne prihvati mesto predsednika Upravnog odbora KK Crvena zvezda, piše „Sportski žurnal“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prvi čovek Kluba u prethodnoj sezoni zahtevao je da svi oni koji su obećali pomoć daju i garancije, ali to nije naišlo na odobravanje većine članova Upravnog odbora.

Ovu odluku Vučićević je doneo prošle nedelje, a kap u prepunoj čaši bila je puštena menica zbog dugovanja iz prošle godine od 100.000 evra.

U novim okolnostima otežana je stabilizacija kluba, pošto na vidiku nema pravog naslednika. Skupština Kluba na sednici 14. oktobra donela je odluku da izbog predsednika prebaci na Upravni odbor, kako bi se efikasnije rešilo to pitanje. Od tada je prošlo tri nedelje, a na sastanku Uprave izabran je Izvršni odbor u kome se pored Vučićevića nalaze i Zoran Drakulić, Klod Kolaro, Božidar Maljković, Nenad Šarenac, Goran Trivan i Bratislav Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve