Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.10.2009.

15:39

Zvezda predstavila Džonsa

Amerikanac Dvejn Džons zvanično je od ponedeljka košarkaš Crvene zvezde, a novom timu bi trebalo da donese dodatnu sigurnost u reketu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Kao prvo drago mi je što sam u Srbiji i impresioniran sam onim što sam do sada video. Dva dana sam u Beogradu i u Crvenoj zvezdi i sve je do sada na vrhunskom nivou. Drago mi je što ću svojim kvalitetom i iskustvom doprineti da ovaj mladi tim igra još bolje“, rekao je Džons u svom prvom zvaničnom obraćanju.

Srpska košarka za Džonsa nije nepoznanica, jer ga je o svemu dobro podučio nekadašnji saigrač Saša Pavlović.

Saša je pravi ponosni Srbin i za dve godine igranja sa njim često je veoma pozitivno govorio o srpskoj košarci. Drago mi je što sam dobio priliku da osetim sve ono o čemu mi je on govorio. Proveo sam prošle godine dve nedelje u Efesu, ali ta epizoda je završena i sada sam fokusiran isključivo da pružim dobre partije u Zvezdi“, istakao je Džons.

U dosadašnjem delu karijere Džons je nastupao za NBA ekipe Boston, Klivlend i Šarlot, a letos nije uspeo da uđe u prvi tim San Antonija. U novom klubu nosiće dres sa brojem 22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve