Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 07.09.2009.

11:07

Todorić: "Hart ili Pargo ne dolaze"

Prvi operativac KK Partizan demantovao dolazak američkih bekova Dćeremija Parga ili Džejsona Harta. Traži se i zamena za Milojevića.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić izjavio je za "Sport" da je da je za neka od pojačanja koja se "provlače" po beogradskim medijima "prvi put čuo". Beogradski sportski dnevnik prenosi da je najbliži timu Partizana, nekadašnji igrač kluba Milton Palasio:

"Još ne mogu ništa konkretno da saopštim.Već tražimo igrače na pozicijama "jedan" i "dva",a sada moramo da vidimo i kako da nadomestimo odlazak Milojevića" rekao je Todorić i demantovao dolazak Džeremija Parga ili Džejsona Harta.

Crno-beli, koji su izgubili trening meč od OKK Beograda 71:74 nastavljaju sa treninzima, Aleksandar Marić se oporavio od povrede mišića, treninzima se vratio i Strahinja Milošević (najefikasniji protiv OKK Beograda sa 16 poena) koji je doživeo distroziju skočnog zgloba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve