Nova vest
Košarka

Četvrtak, 13.08.2009.

19:19

Mega vizura u Prvoj ligi

Mega vizura ime je novog kluba koji je nastao fuzijom beogradskih košarkaških klubova Mega Hipo lizinga i Vizure, a biće član Prvr lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Klub koji je nastao spajanjem bivših timova učesnika Košarkaške lige Srbije i Prve B lige, utakmice će kao domaćin igrati u novoj hali Vizure, koja će biti završena do početka oktobra. Prvi trener biće Miodrag Rajković, doskorašnji asistent Miroslava Nikolića, a okosnicu tima činiće Danilo Anđušić i Nemanja Arnautović, doskorašnji članovi Hemofarma.

Prvi čovek Mega basketa Miodrag Ražnatović i predsednik Vizure Goran Radojičić najavili su vrlo ambiciozan projekat po kome bi Mega vizura za nekoliko godina trebalo da stekne značajan rejting ne samo u domaćim već i u evropskim okvirima:

"Naša saradnja nastala je kao logičan sled okolnosti. Mega basket predstavlja odličan poligon za razvoj mladih igrača, a Vizura nudi dobre uslove, infrastrukturu. Spoj je odličan, a to će se za koju godinu i te kako osetiti na košarkaškom polju ", rekao je Ražnatović.

Umesto Mega vizure u Balkanskoj ligi nastupaće OKK Beograd, je se smatra da je kontraproduktivno da tako mlada ekipa ide na putovanja van naše zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve