Nova vest
Košarka

Petak, 07.08.2009.

16:09

Pešić i zvanično odustao od Zvezde

Dosadašnji trener košarkaškog kluba Crvena zvezda Svetislav Pešić zvanično je, preko menadžera, odbio ponudu da nastavi saradnju sa timom sa Malog Kalemegdana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"U ovom trenutku Svetislav Pešić nije spreman da prihvati vašu ponudu. Garancije koje je klub dao u vezi sa finansijskim statusom, nisu ubedili mog klijenta da potpiše ugovor", navodi se u pismu menadžera Lučana Kapikjonija, koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Dodatni problem je što Zvezda trenutno nema predsednika, što je, prema rečima Kapikjonija, preduslov za razgovore o nastavku saradnje.

"Razgovarao sam sa gospodinom Pešićem. On nije bio zainteresovan za nastavak saradnje jer klub nema predsednika ili bord direktora koji bi mu dali potrebne garancije za njegov program. Pregovore možemo da nastavimo kada se ova pitanja reše", dodaje se u pismu Kapikjonija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve