Nova vest
Košarka

Subota, 06.06.2009.

11:17

Pešić ostaje u Zvezdi

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić potpisaće novi ugovor sa 'crveno-belima' sledeće nedelje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pregovori predsednika kluba Slobodana Vučićevića i Svetislava Pešića oko poduženja saradnje počeli su prošle nedelje na Srebrnom jezeru, a finalizacija se očekuje u toku naredne nedelje.

Dogovor sa Pešićem praktično bi značio da su u Crvenoj zvezdi obezbeđena sredstva ne samo za ostanak trenera, već i budžet koji će omogućiti stvaranje tima koji će biti nadogradnja ekipe koja je ove godine ostvarila znatno bolje rezultate u odnosu na prethodne sezone.

Da je rukovodstvo Crvene zvezde odlučno u nameri da zadrži Pešića govori i činjenica da još uvek nijedan igrač nije potpisan. Beogradski medeiji proteklih dana spekulisali su da bi novi igrači Zvezde mogli da budu Stefan Marković, Mile Ilić...

Ukoliko Pešić ostane, što je sada izvesno, ostaće i jedan od glavnih igrača iz prošle sezone Marko Marinović, a navodno i Amerikanac Lorens Roberts.

Poznato je da će za sada ekipu sigurno da napusti samo kapiten Tadija Dragićević.

'Crveno-beli' su u tek završenoj sezoni, pod vođstvom Pešića igrali u finalu plej-ofa Svislajon Super lige, kao i u polufinalu NLB lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve