Nova vest
Košarka

Četvrtak, 09.04.2009.

15:11

KSS odgovorio na optužbe Pešića

Košarkaški savez Srbije reagovao je na optužbe trenera Crvene zvezde Svetislava Pešića i saopštio je da se određeni rokovi moraju poštovati.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Pešić je u sredu rekao da Zvezda nije uspela da registruje centra Mileta Ilića jer je zakasnila za rok od 14 sati. Trener "crveno-belih" kazao je da je to neobično vreme za završetak registracije. "Rok za licenciranje igrača za Superligu istekao je u petak, 3. aprila u 14 sati. O roku za podnošenje dokumenata svi klubovi blagovremeno su informisani" navodi se u saopštenju KSS.

KSS je u saopštenju naveo da je kalendar takmičenja dogovoren na sastanku na kome su učestvovali predstavnici svih klubova koji
učestvuju u Jadranskoj ligi, kao i da je to učinjeno da bi se na vreme spremile reprezentativne selekcije.

"Ozbiljnost takmičenje ogleda se u poštovanju pravila i rokova. Čvrsto smo na stanovištu da je ovakva odluka, sa kojom su se saglasili i predstavnici klubova učesnika Superlige, u interesu srpske košarke, koju će tokom narednih meseci predstavljati čak pet srpskih selekcija", zaključak je saopštenja KSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve