Nova vest
Košarka

Utorak, 31.03.2009.

16:38

Kuglanje za nove domove

Svečanosti penzionisanja dresa Vlada Divca prethodile su brojne dobrotvorne akcije vezane za „Fond Ana i Vlade Divac – HOD“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle donatorskog skupa u Srpskom centru u Sakramentu i otvaranja dvorane u River Ouku, u ponedeljak je u Sakramentu održano humanitarno kuglanje, u kome je učešće uzelo više od 300 ljudi.

Akcija je bila izuzetno uspešna jer su prikupljena sredstva za dve nove kuće za izbegla i interno raseljena lica u Srbiji. Pored Divca, zvezde večeri bili su njegovi bivši saigrači Peđa Stojaković, Skot Polard i Bobi Džekson, a centar Nju Orleans Hornetsa Tajson Čendler došao je na ovaj dobrotvorni skup iako mu je, zbog povrede, noga u ortopedskoj čizmi.

Poznati asovi su se gotovo tri časa kuglali sa gostima, delili autograme i slikali se. Istovremeno, na ekranima su emitovani klipovi iz vremena dok je Divac igrao za Sakramento, kao i klipovi vezani za akciju “Možeš i Ti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve