Nova vest
Košarka

Četvrtak, 12.03.2009.

20:10

Arena traži 35 hiljada Partizanu

Uprava „Beogradske arene“ ispostavila je račun od 35 hiljada evra KK Partizan zbog štete nastale za vreme meča Evrolige sa Panatinaikosom.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

"Podatak malo začuđuje, jer je dan posle utakmice prijavljena samo 101 polomljena stolica, da bi odmah posle koncerta Željka Samardžića klubu stigla prijava o dodatnih 100 oštećenih stolica i polomljenim staklima u VIP ložama. Ceh se povećao do neslućenih razmera. Ako nas ne žele u dvorani, mogli su to i drugačije da nam poruče", izjavio je Mlađan Šilobad, direktor Partizana.

"Sve bi trebalo da plati osiguravajuća kuća, ali brine tretman Partizana od strane 'Arene'", dodao je Šilobad.

Partizan je igrao meč petog kola Evrolige sa grčkim Panatinaikosom u Areni i slavio je sa 63:56. Tom prilikom navijači Partizana oborili su rekord Evrolige po posećenosti pošto je na meču zvanično bilo 22567 gledalaca.

Zbog uspešne premijere postojala je mogućnost da Partizan i mečeve četvrtfinala Evrolige sa CSKA igra u Areni, ali ta opcija sada je pod znakom pitanja.

Konačna odluka znaće se posle sastanka ljudi iz uprave Partizana i najveće dvorane u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve