Nova vest
Košarka

Subota, 24.01.2009.

20:18

Poraz FMP-a od Bosne

Sarajevska Bosna pobedila je nakon produžetaka u Železniku FMP 110:105 u meču 19. kola NLB lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

FMP je tokom većeg dela utakmice vodio, ali je ipak drugo poluvreme proteklo u veoma izjednačenoj utakmici koja je pripala Bosni. Najefikasniji kod pobednika bio je Vučurović sa 21 poenom, a Elvir Ovčina je pored 14 poena imao i deset skokova. Kod domaćih, Jeremić i Samardžiski su ubacili po 18 poena, ali je centar „pantera“ imao i 11 skokova. Solidnu utakmicu imao je i Filip Čović sa 13 poena i osam asistencija.

Tim iz Železnika je odlično krenuo, a najveću prednosti imali su u šestom minutu kada je bilo 21:13. Međutim, Bosna se brzo vratila u igru, a u 17. minutu je došla i do dva poena zaostatka. U 26. minutu utakmice Sarajlije su prvi put na meču povele (57:55) da bi dva puta dolazili i do pet poena prednosti. Ipak, do kraja utakmice su se ekipe uglavnom smenjivale u vođstvu, a koš za produžetke postigao je Filip Čović.

I u produžecima su ekipe bile u egalu ali je Bosna ipak stigla do pobede nakon penal završnice u kojoj su šehović, Ikonić i Hajrić bili sigurni sa penala.

FMP je ostao na osam pobeda koliko sada imaju i „studenti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve