Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 05.01.2009.

21:31

EK:Zvezda sa Šarlroom za prvo mesto

Ekipa Crvene zvezde dočekuje belgijsku Šarlrou u utorak u okviru pete runde grupe F Evrokupa, a plej 'crveno-belih' Nemanja Bjelica nada se trijumfu.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Očekuje nas važan meč, odlučujuća utakmica protiv ekipe Šarlroa. Potrebna nam je pobeda sa više od šest razilke kako bismo preuzeli prvo mesto u grupi. Pripremali smo se maksimalno ozbiljno za narednog rivala i nadam se pobedi", izjavio je 20-godišnji košarkaš za B92.

Mladi Bjelica kaže da je nešto lošija igra protiv Krke uticala na intenzitet treninga.

"Slaba partija protiv Krke dodatno nas je motivisala da još žešće radimo na treninzima. Shvatili smo šta smo grešili protiv Krke, uspeli smo da popravimo neke nedostatke i nadam se da ćemo to sutra adekvatno primeniti na terenu".

U meču prvog kola Šarlroa je u Belgiji slavila sa 71:65. Bjelica je svestan od koga preti najveća opasnost po koš 'crveno-belih'.

"Najopasniji igrač Belgijanaca je plejmejker Džeri Džonson, a pažnju treba obratiti i na Džastina Hamiltona. Ipak, bila bi greška koncentrisati se samo na njih dvojicu jer je Šarlroa kompletna ekipa koja igra sa deset igrača u rotaciji", kaže Bjelica.

Utakmica Crvena zvezda – Šarlroa počinje u 19.30 časova u dvorani "Pionir".

Tabela grupe F:
1.Šarlroa 4/0
2. Crvena zvezda 3/1
3. Turov 1/3
4. Bamberg 0/4

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve