Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.12.2008.

23:38

Krstić potpisao za Oklahomu

Centar srpske reprezentacije Nenad Krstić potpisao je u ponedeljak uveče trogodišnji ugovor sa ekipom Oklahoma Siti Tander.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski košarkaš se tako posle četvoromesečne epizode u ruskoj košarci (Trijumf), vratio u NBA ligu u kojoj je 4 sezone nastupao za Nju Džersi Netse.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, ali lokalni mediji u Oklahomi prenose da je u pitanju definitivno suma oko 15 miliona dolara za trogodišnji ugovor.

Ovim dolazak Krstića ( koji je ugovor potpisao faksom iz Beograda) u Oklahomu još uvek nije definitivan. Prava na srpskog centra i dalje polaže ekipa Netsa, koja sada ima 7 dana da odgovori i parira ovoj ponudi.

Medjutim, očekuje se da Netsi neće pokušati da zadrže Krstića jer nastoje da "očiste" seleri kep do leta 2010.godine kada će na tržište izaći Le Bron Džejms, Kris Boš...

Oklahoma je posle selidbe iz Sijetla loše počeo novu stranicu u istoriji, tim ima skor 3-25, a trener Pi Džej Karlesimo dobio je otkaz početkom decembra.

Nenad Krstić je tokom leta potpisao dvogodišnji ugovor sa Trijumfom iz Moskve vredan 6 miliona eura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve