Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 22.12.2008.

18:28

Hemofarm želi pobedu za kraj 2008.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Košarkaši Hemofarma u poslednjoj utakmici NLB lige u 2008.godini gostuju Ciboni u okviru 14. kola. Vrščani će pokušati prvi put u istoriji da pobede zagrebački klub na njegovom terenu. Jedan od nosilaca igre Hemofarma Bojan Krstović rekao je da je Cibona isti tim sa početka takmičenja u regionalnoj ligi, ali da je od tada značajno podigao formu.

"U medjuvremenu su prošli u Top 16 Eurolige i napravili seriju pobeda u NLB ligi tako da možemo da očekujemo mnogo bolju igru na ovoj utakmici od one koju su pružilu u Vršcu, kada smo ih savladali", rekao je Krstović.

Prema njegovim rečima, najveca pretnja Vrščanima su iskusni Nikola Prkačin i Davor Kus, kao i iskusni plejmejker Erl Kalovej.

"Mi im dolazimo u dobrom raspoloženju pošto smo dobili Split u gostima, a i nismo izgubili ni jednu utakmicu na strani, što nam je dodatni motiv. Jos jedan od motiva može da nam bude činjenica da Hemofarm nikada nije dobio Cibonu u Zagrebu i sada nam je idealna prilika da to promenimo", rekao je Krstović.

Utakmica izmedju Cibone i Hemofarma igra se u utorak u Zagrebu od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve