Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.11.2008.

18:43

Evrokup: Hemofarm igra u Bilbau

Košarkaši Hemofarma igraju u utorak sa ekipom Iurbentije u Bilbau u prvom kolu grupe H Evrokupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U drugom meču grupe sastaju se češki Nimburk i podgorička Budućnost. Hemofarm je jedini srpski tim koji se direktno kvalifikovao u Evrokup dok su Crvena zvezda i FMP plasman obezbedili kroz kvalifikacione mečeve. Centar vršačkog tima Boban Marjanović optimističan je pred susret sa Špancima.

‘’Utakmica protiv ekipe Bilbao je veoma značajna za nas, s obzirom da sa njom započinjemo takmičenje u Evrokupu. Trudili smo se da se spremimo za utamicu koja je pred nama i smatram da smo se dovoljno upoznali sa načinom igre Španaca. Predvođeni iskusnim Banićem, oni su dobra i jaka ekipa koja igra dosta dugo zajedno. Ulazimo u meč sa velikom željom da pobedimo i uspešno započnemo takmičenje u Evrokupu, rekao je Marjanović.

Hemofarm će se u Evrokupu u okviru grupe H sastati sa češkim prvakom Nimburkom, španskim Bilbaom i crnogorskom Budućnosti.

‘’Ekipe protiv kojih ćemo igrati u prvoj fazi takmičenja su izuzetno jake. Trebaće dosta rada i truda da se uloži kako bismo izborili plasman u drugi krug ovog takmičenja. Međutim, sve grupe su po kvalitetu ujednačene čime se garantuje visok kvalitet košarke’’, izjavio je Marjanović.

Utakmica Bilbao – Hemofarm igra se u utorak od 19 časova i 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve