Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.11.2008.

16:43

Dragićević: "Nastaviti sa pobedama"

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak u gostima sa belgijskim timom Šarlroa (20.30), na početku takmičenja u Evrokupu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Crveno-beli' su uspešno završili posao u kvalifikacijama u dvomeču sa austrijskim Alijanc Svansom i u međuvremenu zabeležili još dve pobede u NLB ligi, nad Partizanom i Heliosom, a kapiten Tadija Dragićević očekuje nastavak pobedničke serije.

"Znamo da nas očekuje puna dvorana domaćih navijača i kvalitetan rival koji vodi Dražen Anzulović. Ipak, mi smo u seriji i očekujem da nastavimo pobednički niz", rekao je Dragićević za zvanični sajt kluba.

Pored belgijskog tima, u grupi F nalaze se i nemački Bamberg, prošle sezone učesnik Evrolige i poljski Turov, učesnik završnog turnira Uleb kup u Torinu.

"Pobeda bi nam znatno olakšala posao u nastavku takmičenja u Evrokupu. Šarlroa uz trenera Anzulovića ima dosta proverenih igrača. Tu su i bivši Zadrani Lalić i Barać i nekoliko dobrih Amerikanaca ali mi znamo šta nam je cilj", rekao je Dragićević.

Trener Svetislav Pešić ponovo će moći da računa na oporavljene Kovača i Kešelja. Jedini trening u Belgiji 'crveno-beli' će imati u ponedeljak, u vreme odigravanja utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve