Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 10.11.2008.

14:02

Opačić: "Zvezda u Areni"

Generalni menadžer Crvene zvezde Milan Opačić rekao je da taj košarkaši klub planira da ove sezone odigra nekoliko utakmica u beogradskoj Areni.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Opačić je rekao da je ideja bila da se derbi sa Partizanom 7. februara igra u Areni i da je sve bilo dogovoreno, ali se na kraju od toga odustalo zbog susreta ženskih teniskih reprezentacija Srbije i Japana u Fed kupu.

"Sigurno ćemo pokušati da tri, četiri utakmice odigramo u Areni, što je moguće ako se organizatorima takmičenja promena lokacije najavi na vreme. Možda će to biti mečevi u završnici Evrokupa ako se plasiramo, a verovatno i duel sa Zadrom, koji će tri kola pre kraja Jadranske lige odlučivati o plasmanu u završnicu takmičenja", rekao je Opačić novinarima na radnom doručku.

Opačić je dodao da i Crvena zvezda i Partizan moraju da pokažu da mogu da organizuju velike utakmice ukoliko Beograd i u budućnosti želi da bude domaćin najjačim ekipama.

"Ukoliko želimo da sledeće godine ugostimo NBA timove, i Crvena zvezda i Partizan moraju da pokažu da znaju da organizuju velike utakmice", zaključio je Opačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve