Nova vest
Košarka

Četvrtak, 02.10.2008.

20:39

Đurović: "Želimo u Superligu"

Izvor: Beta

Autor:Beta

Default images

Trener košarkaša Metalca Vlade Đurović izjavio je da su ambicije valjevskog kluba ulazak u Superligu pred početak takmičenja u Svislajon ligi. Ekipa Metalca preskočila je 1. kolo i meč sa Zdravljem zbog turneje u Rusiji. Meč je odložen za 8. otobar, a prvi meču u ligi Đurovićev tim igraće u Beogradu protiv Mega Hipo lizinga, 5. oktobra.

"Metalac poštuje sve protivnike, ali se nikoga ne plaši i pokušaće u Svislajon ligi da se izbori plasman u Super ligu Srbije", rekao je Djurović na konferenciji za novinare u Veljevu.

On je dodao da je ekipa odlično trenirala tokom pet meseci od kada je preuzeo klub, da je dobro pripremljena i ukomponovana, kao i da je najbolju pripremnu utamicu odigrala protiv Crvene zvezde u Beogradu, koju je dobila.

Đurović je ocenio da će Metalcu za plasman u Super ligu najveći konkurenti biti Lajonsi iz Vršca, čačanski Borac, kruševački Napredak i kragujevački Radnički.

"Pripremne utakmice su jedno, prvenstvene nešto sasvim drugo, pa ostaje da vidimo kako će se naš tim snaći na premijernoj utakmici Svislajon lige protiv Mega Hipo lizinga u beogradskim Šumicama".

"Mega Hipo lizing je vro dobra mlada ekipa, pojačana iskusnim Ljubojevićem i Markovićem, sa afirmisanim trenerom Mihailom Uvalinom, ali se nadam našoj dobroj igri i pobedi", rekao je Đurović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve