Nova vest
Košarka

Subota, 07.06.2008.

11:52

Kuk: "Možda se vratim jednog dana"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle šestog poraza u šest utakmica sa gradskim rivalom košarkaši Crvene zvezde završili su sezonu. Revanš utakmica polufinala plej ofa sa Partizanom bila je, najverovatnije, poslednja za Amerikanca Omara Kuka u crveno-belom dresu.

Najbolji asistent Svislajon Superlige Srbije najavljuje da će pokušati u rodnoj zemlji.

"Ovog leta sigurno ću pokušati u NBA, imam i ponude nekoliko evropskih klubova. Iza mene je lepa i uspešna sezona i dolazak u Crvenu Zvezdu i Beograd bio je pun pogodak, sada su mi mnoga vrata otvorena. Imam nekoliko dobrih ponuda ali u ovom trenutku samo moj agent zna o kojim se klubovima radi," rekao je Kuk posle meča.

Kuk igranje za Crvenu zvezdu završava bez pobede nad 'crno-belima' i kaže da mu nije drago zbog toga. U šest mečeva u NLB i SSL bilo je 81:88, 67:82, 78:83, 77:86, 73:93 i 80:89.

"Kada od jednog rivala izgubiš šest puta u sezoni to se ne može lako progutati. Ne preostaje mi ništa drugo nego da čestitam Partizanu," rekao je Kuk i dodao da nije nemoguće da se vrati u klub sa Malog Kalemegdana, "Prioritet mi je NBA liga, posle toga Evroliga tako da se može zaključiti da odlazim ali se jednog dana, možda, i vratim."

Kuk je u Crvenu zvezdu došao iz Strazbura gde je odigrao drugi deo sezone 2006/07. Pre toga u Evropi je igrao za rusku Samaru i belgijsku ekipu Deksija Mons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve