Nova vest
Košarka

Subota, 31.05.2008.

22:36

Zvezda bolja od Voše, sledi plej-of

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu 86:81 (24:16, 24:16, 28:20, 21:18), u poslednjem kolu Svislajon Superlige, i tako obezbedili četvrto mesto koje vodi u polufinale plej-ofa. Tim Ivice Mavrenskog mogao je da zauzme poziciju četiri da ja pobedio sa više od 16 poena prednosti.

Miroslav Raičević je, uz Kuka, najzaslužniji za pobedu ekipe Milana Škobalja. Raičević je pored 25 poena imao i devet skokova, a Omar Kuk je meč završio sa 19 poena i šest uspešnih dodavanja. U dmaćem timu Ivan Ivasnović postigao je 18, Goran Bajić 14, a Nemet i Bojović po 12 poena.

Zvezda je u Novom Sadu bila oslabljena, pošto zbog povrede kolena nije igrao kapiten ekipe Tadija Dragićević. žIpak, i pored toga, beogradski „crveno-beli“ meč u Novom Sadu počeli su sjajno, i dobili su prvu deonicu sa osam poena prednosti.

Slično je bilo i u drugom kvartalu, pa je Zvezda već na poluvremenu (48:32) mogla da razmišlja o polufinalnom duelu sa Partizanom.U drugom poluvremenu Voša je zaigrala dosta bolje, ali je na kraju uspela samo da ublaži poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve