Nova vest
Košarka

Utorak, 25.03.2008.

12:16

Partizanov "spartanski" raspored

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Košarkaši Partizana igraju jednu od najboljih sezona u poslednjih nekoliko godina, ali će im nastavak takmičenja u Evroligi, početak plej ofa u NLB ligi i start domaće Superlige doneti "paklen" raspored i period u kome će za 14 dana možda odigrati i 7 utakmica. "Spartanski" raspored počinje u utorak prvom utakmicom četvrtfinala NLB lige sa Cibonom. Revanš je već u četvtak u Zagrebu, a eventualna "majstorica" u subotu igrala bi se ponovo u "Pioniru".

Evroligaška priča nastavlja se u ponedeljak, kada crno-beli lete "čarterom" za Vitoriju gde ih očekuje prvi meč četvrtfinala sa Taukeramikom. Revanš je dva dana kasnije, a eventualna majstorica igrala bi se ponovo u Baskiji 5 dana kasnije.

Izmedju te dve utakmice Evrolige, počinje i domaća Superliga, a Partizan već na startu dočekuje u derbiju kola ekipu FMP-a.

Ne treba zaboraviti da je "prenatrpani" kalendar u martu već otvoren utakmicama u subotu i nedelju sa Cibonom i Splitom (Vujošević odmarao celu petorku). Prostom računicom dolazi se do mogućih 9 utakmica u periodu od 22.marta do 6.aprila

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve